På plats vid havet

Så gick det en vår. En av de mest händelserika på länge. Vi bestämde oss för att flytta till Höganäs. Jo! Äntligen. Drömmen.

Huset i Malmö såldes på nolltid, jag sade upp mig från jobbet från Hemmets och lämnade med aningens vemod i hjärtat många fina kollegor.

Och så packade vi ihop allt, avskedsgrillade med kompisarna och flyttade till huset vi nu hyrt under sommaren. Ett litet Höganäs-hus med äppelträd och närhet till lekplatsen med den stora riddarborgen och plats för ungefär hälften av allt vi samlat på oss i Malmö. Men ändå. Höganäs! Alla bekanta dofter; havet, asfaltvärmen, rosorna.

Och så åkte vi på semester till Mallorca och fick, utöver ljuva semesterminnen, med oss det allra finaste hem. Ett barn till. Som ska komma i februari, om allt går vägen.

I sommar har jag skrivit på en roman. Och vikarierat som inredningsredaktör på Allas. Allt medan Niklas varit föräldraledig med killarna. De har hängt på öppna förskolan, Arvid har blivit stor på riktigt och Samuel gör allt för att hänga med storebror.

Dessa underbart fina grabbarna.

Förskolestarten gick jättebra. Samuel är cool och Arvid har redan kompisar som väntar på honom vid dörren varje morgon.

Och nu har vi köpt ett hus. I Östra Lerberget, strax utanför Höganäs. Barnvänligt. Fint. Och vårt. I slutet på oktober flyttar vi. Och jag tänkte att det vore synd att inte ha lite bloggminnen från allt det här.

Vårt nya Höganäs-liv.

 

En reaktion på ”På plats vid havet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s