Härliga sommardagar

Som sagt – bloggandet blir lite bristfälligt i semestertider. Man har med sig olika kameror, är plötsligt utan internet och har två barn att tillfredsställa och underhålla. Som tur är är vi ofta omgivna av snälla mor- och farföräldrar, med extra händer. (Okej, de har inga extrahänder, men ni förstår vad jag menar.)

Och så försöker man ju göra sådant man ska göra när man har semester och är lediga. Avvänja 3-åringen vid nappen, till exempel. Det går sådär, minst sagt. En alkoholist kan man skicka till AA, men när 3-åringen behöver ventilera sitt beroende (och sin ilska, saknad och abstinens) är det till föräldrarna han vänder sig. Eller till ett skoställ (som får sig en spark). Eller en bil (som kastas i väggen). Många tårar och utbrott blir det.

Annars gör vi många utflykter. I går var vi med familjen Stahl i Mölle och badade i utomhuspoolen. Sedan hade vi tänkt besöka Pannkaksladan i Höganäs, men då det kändes som ett High Chaparall på dekis bidde det noll och inga pannkakor.

Idag har vi varit med mormor på Flickorna Lundgren i Skäret. Tänk att jag har bott nästan 20 år i Kullabygden utan att ha besökt denna klassiska institution! Så himla mysigt!

IMG_2806 IMG_2824 bild (61) bild (60) bild (59) IMG_8912 IMG_8888 IMG_8931 IMG_8934 IMG_8932

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s