Saker jag hittills upptäckt…

… under våra två dagar med svinkopporna:

– Att vi är en väldigt fysisk familj. Kramar, pussar, sitta i knäet, mysa, hålla handen – det är inte helt lätt att plötsligt dra ner på. Och när ens 3-åring ropar, med gråten i halsen: ”Mamma, jag glömde ju att ge dig en puss” när man är på väg till jobbet efter halvdags-VAB – vad gör man då?

– Att Arvid har väldigt mycket leksaker. Som han gillar att leka med allihop. Och som han gärna vill att jag ska leka med samtidigt. Handsprit och handtvätt, visst, men hur många gånger orkar en person med 20 kilos övervikt och knakande fogar hoppa upp och ner från ett lekrumsgolv? (Svar: Knappt en.)

– Att vi har väldigt mycket kuddar och filtar och textilier överhuvudtaget. Och please – förklara för mig – hur trycker man in soffan (och kökssoffan) i tvättmaskinen och kör den på ett 60-gradersprogram?

– Att jag som preggo har väldigt lite kläder. Särskilt när de få gigantplagg jag har måste tvättas hela tiden. Och efter 40 varv i 60 grader kommer de dessutom att ha nått ytterligare en modegrad – då är de inte bara få och fula, utan dessutom urtvättade. Hett.

– Att vi har en väldigt tapper liten kille som låter sig tvättas och baddas och smörjas utan alltför högljudda protester. Älsklingen.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s