Post påsk

Jahapp. Det var påsken det. Helgen som låg utbredd som en ocean av tid i torsdags sa bara slurp och försvann lika snabbt som en påskmust. Men visst. Vi hann ju göra trevliga saker. Hälsa på både den ena och den andra familjen. Fira en födelsedag. Hålla påskknytkalas själva. Läsa lite (är helt uppslukad av Knausgård), se sista avsnittet av Girls (var det sjukt eller?) och första avsnittet av Mildred Pierce.

Och så hann jag gå på en loppis innan jag blev ekonomiskt stressad av allt som måste inhandlas till bilarna inom en snar framtid. Bromsar, sommardäck, felet-som-bilreparatören-inte-hittar-men-som-gör-att-han-måste-behålla-vår-bil-i-flera-veckor… Och två besiktningar som säkert resulterar i mer spännande. Började cykla i onsdags, som ett utslag av ren fordonsångest.

Men en vas och en kruka/burk blev det i alla fall. Och det var ju på loppis, herregud. Inte Illums Bolighus.

På tal om Illums Bolighus körde vi också premiär på Emporia under långfredagen. Tänkte att alla människor nog satt hemma och sörjde Jesus frånfälle och att det därmed skulle vara lugnt och trevligt att strosa i butikerna.

Så. Var. Icke. Fallet. Alla var där. Men det var ett stort och fint köpcentrum, så vi lär återvända. Typ när Malmö FF spelar match eller nåt.

I övrigt har vi äntligen bestämt sommarens Intervac-byte. Det blir med en spansk familj som bor vid kusten, sex mil från Barcelona. Costa Brava. De har en femårig son och bara en kort promenad till stranden, vilket kommer att bli toppen med Arvid. Längtar redan!

_MG_6467_1 _MG_6492_1 _MG_6466_1 _MG_6496_1 bild (12)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s