Idag er det Osvalds fødselsdag, hurrah, hurrah, hurrah…

_MG_5982… han sikkert sig en gave får som han har ønsket sig i år, med dejlig chokolade og kager til…

Idag sjöng vi för morfar som fyllde 85. Och den som tror att man lägger av sig bara för att man blir äldre tror fel. Här har vi killen som fick både en ny mobiltelefon och ett presentkort på Intersport. Och en bag-in-box.

Av oss fick han ljudboken Surt sa räven om rabarberna av Karin Brunk Holmqvist. Lite pensionär får han ju allt vara. Sitta ner i lugn och ro och bli minst tjugo år till.

Någon som inte satt ner i eftermiddags var Arvid. Som tur var fanns mina söta kusinbarn på plats och Arvid tog dem genast till sitt hjärta. Och kan man annat än att gilla tjejer som leker kurragömma, klär ut en, leker med lego och dessutom tycker om att kramas?

Nej, knappast.

Nu ska denna moder gå till sängs. Med Gardell. Borde läsa bokcirkelboken Sommaren utan män av Siri Hustvedt, men jag har ju längtat så efter del två.

För övrigt såg vi första avsnittet av Girls igår, säsong två. Härligt att ha dem tillbaka. Har förstått att säsong ett snart börjar på SVT. Ni som ej sett, missa för guds skull inte!

_MG_5975Vaddå titta hit? Jag leker ju!

_MG_5977Ett stycke bror fanns också på plats. Eller ja, båda var på plats, men bara en fastnade på bild.

IMG_6002Mackor käkas bäst i snygga brudars knä. Gammalt djungelordspråk.

Annonser

One thought on “Idag er det Osvalds fødselsdag, hurrah, hurrah, hurrah…

  1. Vilken söt morfar!
    Jo, men nu är vi här. Vi flyttade tre dagar före julafton (jamenar det är ju så stämningsfyllt att flytta och som ett riktigt äventyr att leta efter julpyntet i en av de hundra flyttkartongerna) och det gör vi nog inte om :).
    Men men vi har börjat vårt äventyr i en liten lägenhet i Limhamn (ett renoveringsprojekt som gör letandet av julpyntet till en mild smekning…).
    Men saker kommer sakta på plats och vi börjar låååångsamt sondera terrängen. Än så länge trivs vi väldigt bra och vi hoppas det fortsätter med det.

    Må gott och ha en skön Söndag :)/Sanna

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s