Bland bolster & bondgårdsdjur

Det finns bara en sak som slår att lägga sig klockan nio på kvällen (blev glad när jag läste det här, jag har alltså inte ett så sjukligt sömnbehov som Niklas hävdar. Vi är flera. Eller i alla fall två…). Det är att sova på eftermiddagen. Tyvärr är detta inget som uppskattas av vare sig chefer eller kollegor, och när man väl är ledig så är det sällan man unnar sig lyxen för att det är så mycket annat som ska hinnas med. Men när man är förkyld och har en man som passar sonen, då!

Tre timmar under täcket, mitt på dagen. Ljuvligt!

Sedan gjorde vi som tonåringarna i Husie – drog till lekplatsen. Till skillnad från dem hade vi ingen sprit i PET-flaska med oss. Det fanns dock rara tonåringar också, som hjälpte Arvid upp när han ramlat.

Av Malmös alla temalekplatser hade vi valt en med bondgårdstema. Roligt, tyckte Niklas, som ju är av farmarbörd. Särskilt kul var det tydligen att rida på hönan.

Annonser

4 thoughts on “Bland bolster & bondgårdsdjur

  1. Åhå, den ligger ju nära oss! Enda minuset är att den saknar ordentliga gungor, annars är den trevlig! Har också märkt att den verkar vara ställföreträdande ungdomsgård 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s