Mmm… allorca!

Oj, oj, vilken semester det här har varit. Frankrike-veckorna toppades av en vecka på Mallorca med hela Niklas familj. Svärmor fyllde 60 och firade med att hyra värsta fina huset med egen pool och palmer och bougainvillea som man bara ville ta hem och fylla hela sin trägård med.

Och så soft vi hade det. En eftermiddag masade vi oss till Palma, en annan  gjorde vi en bergsutflykt. Annars låg vi mest och guppade på madrasser i poolen och satt ute och åt spansk skinka, oliver och grillad kanin till långt ute på nätterna. Två restaurangbesök med magnifik Medelhavsutsikt blev det, och vi tackar surfplattan, Totte och en ishink (något ska man ju roa sig med) för matron. Och ja, BVC-damerna hade nog svimmat en smula om de sett storleken på glassarna young Unnhem satte i sig. Men så hade han också vattenkoppor hela veckan. Det började som feber och allmän hängighet veckan före resan och sedan kom utslagen lagom till vi landade på spansk mark. Han verkade dock inte särskilt berörd. Han sov gott, badade för fullt och älskade att leka kurragömma med faster Lotta. Och så pratade han non stop. Så många ord han kan nu, det är helt otroligt.

Men som sagt. En fantastisk vecka med mysigt sällskap och en jättefin avslutning på en supersemester.

Nu kör vi höst tycker jag.

Annonser

One thought on “Mmm… allorca!

  1. Ja, det var en härlig resa. Att vara tillsammans med sin familj, koppla av, äta gott och njuta. Det kan inte bli bättre! Kramar till er alla från den nya 60-plussaren

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s