Hett, hett, hett

Att våra egendagar sammanföll med semesterns högsta temperaturer (36 grader) sänkte tempot något. För att inte säga avsevärt, åtminstone i mitt fall. Hade laddat kameraväskan med två objektiv, men jag tog inte en enda bild.

Strosade runt inne på Zara, men att prova höstkläder i stekande solsken kändes… sådär. Så jag satte mig på ett kafé med en tonfiskmacka och en kaffe och läste en bok istället. Inte dumt, men väl så mysigt att komma hem till killarna igen.

Niklas höjdpunkt var anklunchen, men även han satt mest och läste. Och så köpte han en dumper till Arvid, som så klart blev en succé.

I övrigt har vi mest… druckit vatten och slöat. Och så har Arvid badat i den lilla poolen. Igår lyckades han även slå upp ett jack under ögonbrynet när han badade i badkaret och slog i kranen. Så det blev lite semesterdramatik med samtal till Sjukvårdsupplysningen och Niklas läkarfarbror, men det verkade räcka med sårrengöring och plåster. Och Arvid var som vanligt jätteduktig och tyckte mest att det var spännande med ”påtter”.

I morgon hämtar vi hyrbilen igen för ett par dagars turer i området. Ska bli trevligt, särskilt med AC:n i bilen…

 

Annonser

2 thoughts on “Hett, hett, hett

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s