På plats i Bordeaux

Efter vad som kändes som hundra år kom den då äntligen, semestern. Lördagen fram till torsdagen motsvarade ungefär trettio universitetspoäng i logistik och en kväll var jag så trött att jag till och med körde vilse på väg hem till Niklas föräldrar.

Men iväg kom vi, och glada var vi. Särskilt Arvid. Livets första flygtur gick galant och vi kunde inte nog sitta och nicka nöjt mot varann och humma ”vilket duktigt barn vi har”. Nöjda var vi också när vi kom fram till huset i Bordeaux. Jättefint i två våningar med en stor takterrass och en liten skön uteplats. Massor av leksaker åt Arvid och två flaskor vin åt mor och far. Centralt och nära en stor, fantastiskt fin park. Intervac, at its best.

Fredagen var en sådan dag då vi gick. Och gick. Och gick lite till. Drack en kaffe på en uteservering och åt en glass på en gräsmatta. Åkte karusell och lekte med franska barn på en lekplats. Badade i plaskpoolen på terrassen och slumrade i en solstol. Semestrade, på riktigt.

Och idag har vi varit i vinstaden St Emilion. Skumpat med vagnen på kullerstensgator från 1100-talet, haft spring i benen inne i en kyrka och kastat en traktor väääldigt nära ett exklusivt konstverk. Ätit croissanter och lekt och gosat. Och nu är det soffa och vin och ett par avsnitt av Girls.

Annonser

2 thoughts on “På plats i Bordeaux

  1. Mormor säger: Så härligt att se att ni har det bra!!!! Underbar bild på Arvid och naturligtvis alla de andra bilderna:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s