Sommar, sommar, sommar

En och en halv vecka kvar till semestern och jag längtar lite ihjäl mig. Vakna i en doft av sol, gå till bageriet och bli hej och du med bagaren. Pussa bar barnkropp och äta frukost länge. Titta på hundar och fåglar i en park och gräva i sandlådan med franska barn. Sova middag och läsa böcker i skuggan. Gå i saluhallar och ha på sig linne och upptäcka en massa nya smaker.

Fotografera. Hitta tillbaka till det egna skrivandet. Gosa.

Men först sista jobbracet. Har bestämt oss för att ta städhjälp inför bostadsbytet. Så. Himla. Skönt. Bara att packa väskorna och dra iväg.

Hoppas att vädret blir lite bättre här också så att fransmännen får njuta lite av trädgården. Den är visserligen väldigt fin nu, men det kunde ju bli lite varmt också.

Igår lyckades vi  i alla fall after work-grilla och sitta ute med vänner innan det blev alltför kallt. Efterrättsglassen åt vi i vardagsrummet med tända ljus. Svensk sommar.

Idag har Mikael och Petra varit nere på en loppistur i Malmö. Så mycket fint jag hittade, men jag höll i semesterplånboken och köpte bara en bråkdel. Lite krukor, ramar, tavlor och en stol till Arvids rum, ett fint fat, en keramiktavla, en skulptur och duplo. Kanske tar jag några bilder sedan.

Och så åt vi våfflor och glass på verandan. Tills vi hamnade i lätt koma. En mysig dag!

Annonser

One thought on “Sommar, sommar, sommar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s