En dag på Djurgården

Valborgsmässoafton kom med sommarväder och vi fick en superskön dag på Djurgården. Arvid var lika fascinerad av björnarna som talgoxarna på Skansen och njöt av att få springa runt och tugga på pinnar och stenar och jaga traktorer. Niklas och jag njöt av lunch på Rosendals trädgård och allt var då där krispigt och grönt och nyutsprucket som det är den bästa tiden på året.

När vi segat oss fram i bilkön in mot stan (jag hann till och med gå ur bilen och springa bort till en kiosk och köpa en läsk åt Niklas!) körde vi till söder och fantastiskt trevliga Urban Deli där vi köpte majskyckling och jordärtskockor  och sötpotatis och tomatchutney. Av detta trollade sedan Niklas fram en d-e-l-i-k-a-t Valborgsmiddag.

Nu ligger vi utslagna i soffan med massor av ekologisk blåbärsglass i magen och konstaterar att vi har det ganska bra. Typ bäst i världen.

Annonser

En reaktion på ”En dag på Djurgården

  1. Mormor säger: Du har verkligen varit på din första upptäcktsresa Arvid, så roligt att se att du är så intresserad av ALLT från pinne, djur, traktorgrävare och vackra blommor…… Och Linda och Niklas ni har så rätt, så rätt – att ni har det bäst i världen!! Kör försiktigt hem till Skåne!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s