Förra helgen…

… lasagne.

Den här helgen pajer.

Nästa helg kålpudding… tänkte jag först. Men så kom jag på att det kanske inte riktigt är vad den här restaurangen to be bör servera sin premiärgäst.

Note to self: Passa på att äta väldigt mycket kålpudding nästa vecka!

Den uppmärksamme noterar också grytan på spisen. I denna har en oxsvans legat 3-4 timmar nu. Mr Meat är mycket exalterad.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s