Annars är det?

Oj, oj, det här var ju inte bra. Så här långt blogguppehåll kan vi inte acceptera. Det får bli bättring på det. Men ja, det har funnits att göra.

Förra veckan var det ju lite helg- och klämdagar. En ledighet som kickades igång med tjejmiddag hemma hos Petra. En del gamla kära vänner, en del nya, roliga bekantskaper och mycket god mat. Trevligt!

Torsdagen var en jätterolig skrivdag. Så underbart att kunna fördjupa sig under många, långa timmar. Niklas bakade kanelbullar, regnet öste ner och vi eldade i spisen. En riktig mysdag!

På fredagen åkte jag till Höganäs och Niklas till Göteborg på ett dataspels-lan. Gick i alla de nya, mysiga inredningsaffärerna som poppat upp de senaste åren och har ni vägarna förbi kan jag verkligen rekommendera Magasin 36 – en helt fantastisk butik som är inredd i den gamla Saltglaserat-fabriken. Så häftig lokal och en upplevelse att bara gå och titta på allt. Hittar ingen hemsida, men här finns lite bilder.

På kvällen bjöd min pappa familjen på god middag. Roligt att träffa hela familjen!

Lördagens höjdpunkt var ett besök på ett annat fantastiskt inredningsställe, bara några kilometer utanför Höganäs. Hade verkligen kunnat köpa alltSlottstallet, men även där var det en upplevelse att bara gå och titta på allt och inspireras. Och ja, det blev en del inköp…

I måndags kom Lotta hem från USA för ett par månader i Sverige, så det blev trevlig middag i Trulstorp. Annars har det mest varit jobb och mycket pyssel i trädgården. Äntligen har det ju blivit lite sommarvarmt och ikväll grillade vi lamm och sparris och satt länge och njöt av solen. Och i morgon blir det Lundakarnevalen!

Så, nu är vi ikapp, va?

Annonser

2 thoughts on “Annars är det?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s