På plats i San Francisco

Så var vi i USA. Resan gick utmärkt, även om den var lång. Roligast var det när en gammal man tappade byxorna under kroppsvisiteringen i Köpenhamn (jag vet, man får inte skratta, men det gick inte att hålla sig). Dessutom var han så kort så han hade varit tvungen att ställa sig på en liten pall, som på display inför alla. Tråkigast var all väntan i de otaliga säkerhetskontrollerna.

Till San Francisco kom vi vid halv tre-tiden på eftermiddagen. Lotta hämtade oss på flygplatsen och vi åkte till deras lägenhet. Fikade sedan på ett fik, shoppade i en otroligt lyxig matbutik, tog en öl på deras uteplats och avslutade kvällen med en mycket fin egenfiskad-fisk-och-potatismos-middag.

Efter 26 timmars vaken tid var det ganska skönt att gå och lägga sig, även om klockan då bara var nio här.

Idag har vi varit nere en sväng på stan och nu börjar förberedelserna inför kvällens midsommarfirande! Därav snabbloggning!

Glad midsommar på er!

ett

Eriks och Lottas lägenhet. Anchor Steam-bryggeriet som ligger i deras kvarter. Och så en bild nere från stan (som skulle visa på den långa backen i bakgrunden, men ja…)

två

Middagen igår kväll, promenaden idag. Någon av oss behöver lite sol, det är extremt tydligt…

Annonser

3 thoughts on “På plats i San Francisco

  1. Gud vad härligt! Skönt att resan gick bra. Barnen pratar om er och saknar er 🙂 Njut av semestern och ha det ljuvligt (och ta många foton som ni kan visa när ni kommer hem). Kram, Celia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s