Japp, jag fick min räkmacka, liksom en härlig sjösjuka. Om ni tycker att jag är blek på bilden är det inget emot vad jag var en halvtimme senare (och ännu värre på vägen hem!). Men vi kom fram till slut och hade två jättemysiga dagar. Huset vi bodde i var fint och låg precis vid havet, och även om allt var fullständigt off season lyckades vi hitta öppna fik och butiker i såväl Allinge som Rönne. Annars promenerade vi runt (tidvis i strålande sol!), lagade osso buco, drack vin, läste, kollade på film och hade det precis så där skönt som man vill ha när man åker bort en helg i februari-mars. Och ja – allt var i perfekt ordning när vi kom hem.


Annonser

3 thoughts on “

  1. Även marshelger ska avnjutas! Jag är supersugen på Intervac nu, ska bara förhandla klart hemma. Kanske ni kan funka som referenspanel i min övertalningskampanj? 🙂

  2. Martin: Jo, men personalen verkade ha gått i ide vintertid. Ingen korv och ingen Jolly Cola, däremot citronvand och krydderboller. :-)Steffanie: Jag är ett stort Intervac-fan, och tar gärna del i din övertalningskampanj!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s